Het Akka-plateau

Van een 1 dimensionale naar een 3 D omgeving.
Kinderen die normaal in een 1 dimensionele wereld leven kunnen met hulp van het Akka plateau in een 3 dimesionale wereld geplaatst worden. Akka blijkt vaak positieve extra stimuli te bieden met zeer verrassende gevolgen. Een grote aanvulling op therapeutisch vlak.

Verrassende resultaten
Kinderen en volwassenen met beperkte lichamelijke en verstandelijke mogelijkheden blijken vaak verrassend handig gebruik te maken van het bewegingsplateau. Door de vele variatiemogelijkheden die het AKKA-plateau biedt, is het voor velen een bijzonder geschikt hulpmiddel. Vraag naar de best practices van de vele medische kinderdagverblijven die werken met AKKA.

Bewegingsvrijheid
Het AKKA-plateau -een Zweeds kwaliteitsproduct- geeft mensen met een grote mobiliteits beperkende handicap meer bewegingsvrijheid: het geeft hen de kans de wereld om zich heen te ontdekken, ondanks hun beperkingen. Met het AKKA-plateau kunt u kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking een grotere vrijheid bieden.

Grote stap voorwaarts
Het AKKA is ook te gebruiken om kinderen en volwassenen beschermd en dus veilig te trainen op het rijden met een elektrische rolstoel. Het AKKA kan ook dienen als binnenrolstoel voor mensen met een grote mobiliteits beperking.

Wilt u meer weten over het AKKA-plateau: neem gerust contact op. De specialisten van Human Protection B.V. staan u graag te woord.

Een vrijblijvende test is mogelijk.

DocumentatieISO-13485