Ideeën galerie

Sinds 1987 is It-Fits specialist in het ontwerpen en maken van kleding voor mensen met een handicap. Door de jaren heen heeft It-Fits oplossingen geboden voor gedragsproblemen of verschillende combinaties hiervan.

Hieronder een overzicht van door It-Fits reeds vervaardigd individueel maatwerk bij verschillende categorieën gedragsproblemen. Wij gaan uit van vier hoofdgroepen namelijk:
- Auto-mutileren
- Smeren
- Scheuren
- Scheuren van dekens en dekbedden

In de praktijk is er  vaak sprake van een combinatie van gedragsproblemen. Dit zal ook blijken als u de categorieën doorneemt.

 • Auto-mutileren
  Krabben, bonken, schuren,slaan, peuteren, nagels bijten, bijten in lichaamsdelen, knijpen, schuiven, opwekken van braakreflex, alles opeten, in ogen wrijven, kerven, snijden met voorwerpen, enz.
 • Smeren
  Met ontlasting en speeksel, ontlasting opeten, luier plukken, luier opeten, enz.
 • Scheuren
  Kleding kapotscheuren, bijten, pluizen, schuren, slijtage door kruipen, uitkleden, enz.
 • Scheuren van dekens en dekbedden
  Scheuren, schuren, bijten, pluizen en nog veel meer, van dekens, dekbedden, kussenslopen en matrashoezen.

Neem contact op met It-Fits
Wilt u meer weten? Neem voor een persoonlijk gesprek contact op met It-Fits. U maakt uw ideeën kenbaar en It-Fits vertaalt ze naar concrete ontwerpen. Zo hebt u snel inzicht in pasklare oplossingen.

Veilig en gebruiksvriendelijk
In de collectie zijn ook fixatiemanchetten en fixatiebanden. De pols- en enkelbanden zijn zacht in het dragen. De banden zijn veilig en met één handeling te sluiten, dus ook gebruiksvriendelijk voor de verzorger. Met standaardmodellen en maatwerkoplossingen, is ook hier weer een scala aan mogelijkheden voor handen.