Human Protection kleding en bedtextiel

humanprotection_bv_logo_2019.jpgHuman Protection B.V. ontwerpt en produceert sinds 1987 kleding en bedtextiel voor specifieke situaties in de gezondheidszorg. Is er bij uw cliënt sprake van vervuilend of destructief gedrag, gericht op zichzelf of op de omgeving? Of wilt u de cliënt gewoon meer comfort bieden? Dan kan de kleding van Human Protection een passende oplossing zijn.

De verstandelijke gehandicapten- en verpleeghuiszorg, ziekenhuizen, de psychiatrie en het politie- en justitieapparaat, maken al jaren dankbaar gebruik van Human Protection-kleding. Bijna alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd, in ons Tilburgse atelier.

Functioneel en representatief
Comfortabele én beschermende kleding: een grote stap voorwaarts voor cliënt en verzorger. Daarnaast vinden Wij het belangrijk dat de kleding representatief is, zodat de cliënt zich er prettig in voelt.


Voordeel voor uw instelling en cliënt
Het gebruik van Human Protection kleding kan de fysieke belasting en werkdruk van de zorgverlener terugdringen en zo een flinke bijdrage leveren in de doelmatigheid van de zorg.

Daarnaast kan Human Protection kleding een bijdrage leveren in het terugdringen van het aantal fysieke fixaties binnen uw instelling.

Kortom: Human Protection kleding brengt veel cliënten meer comfort, minder pijn en meer autonomie. 

     
DocumentatieISO-13485