Een greep uit de mogelijkheden

Human Protection B.V. vervaardigt functionele kleding voor elk deel van de dag.
De kleding wordt met de grootste zorg ontworpen en gemaakt naar individuele wensen en behoeften. De diversiteit van individueel maatwerk is groot.

Neem contact op met Human Protection B.V.
Wilt u meer weten? Neem voor een persoonlijk gesprek contact op met Human Protection B.V. U maakt uw ideeën kenbaar en Human Protection B.V. vertaalt ze naar concrete ontwerpen. Zo hebt u snel inzicht in pasklare oplossingen.

Een greep uit de vele mogelijkheden:
Maatwerk-overall
Voor dag of nacht
Maatwerk-hes
Functioneel en representatief
Slaapzakken en onderpakjes

Slaapzakken
De slaapzakken van Human Protection B.V. zijn gemaakt van aangename, stevige materialen. Ze zijn handig in het gebruik en voorzien van veiligheidsaspecten. Uiteraard is de slaapzak verkrijgbaar in verschillende varianten.

Onderpakjes
De onderpakjes zijn comfortabel: ze dragen prettig, zijn individueel aan te passen en goed wasbaar. Onderpakjes worden onder andere gebruikt bij bescherming tegen smeren en luierplukken.

Vrijheidsbeperkende kleding op maat
Pakken in vele humane varianten. Human Protection B.V. past vrijheidsbeperkende kleding aan op het gedragspatroon van de bewoner.


Bijkomende kosten maatwerk kleding en bedtextiel

Maatwerk is vaak nodig om de beste oplossing voor de cliënt/bewoner te kunnen bieden. Bij de aanschaf van maatwerk kleding en/of bedtextiel kunnen echter extra kosten in rekening gebracht worden. Denk hierbij aan:

  • Voorrij kosten (van toepassing wanneer Human Protection op afspraak komt voor een maatopname);
  • Maatopname kosten (van toepassing wanneer Human Protection op afspraak komt voor een maatopname en er een maatopname plaatsvindt);
  • Patroon maken of bestaand patroon aanpassen.

Houd er op voorhand dus rekening mee dat bovenstaande kosten mogelijk berekend kunnen worden, mits het van toepassing is. Indien hier vragen over zijn kunt u met ons contact opnemen via info@humanprotection.nl of telefonisch via +31 (0)13-536 38 07.