Human Protection Overalls

De beschermende kleding van Human Protection biedt zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en is gericht op hygiëne, duurzaamheid, draagcomfort en behandelgemak. Onze kledinglijn biedt met name ondersteuning bij scheur- en smeergedrag.

Voor andere gedragsproblematieken zoals pica, rumineren en automutilatie (waarbij fysieke fixatie van de cliënt nodig is) komen wij graag direct in contact met de cliënt. Op deze manier kunnen we een goede maatwerkoplossing bieden die ieders veiligheid waarborgt.

Hoe vind ik meer informatie of kan ik bestellen?
Kiest u onder in de tabel het model waarin u interesse heeft. Als u het artikelnummer invult in de zoekfunctie rechtsbovenin de hoek van de website kunt u meer gegevens bekijken en het product in onze webshop bestellen. U kunt ons ook een mail sturen via info@humanprotection.nl of u belt met +31 (0)13-536 38 07.

Duidelijk
In de webshop werken wij met duidelijke icoontjes zodat u in 1 oogopslag kunt zien voor welk gedrag of seizoen het product geschikt is.


Bijkomende kosten maatwerk kleding en bedtextiel

Maatwerk is vaak nodig om de beste oplossing voor de cliënt/bewoner te kunnen bieden. Bij de aanschaf van maatwerk kleding en/of bedtextiel kunnen echter extra kosten in rekening gebracht worden. Denk hierbij aan:

  • Voorrij kosten (van toepassing wanneer Human Protection op afspraak komt voor een maatopname);
  • Maatopname kosten (van toepassing wanneer Human Protection op afspraak komt voor een maatopname en er een maatopname plaatsvindt);
  • Patroon maken of bestaand patroon aanpassen.

Houd er op voorhand dus rekening mee dat bovenstaande kosten mogelijk berekend kunnen worden, mits het van toepassing is. Indien hier vragen over zijn kunt u met ons contact opnemen via info@humanprotection.nl of telefonisch via +31 (0)13-536 38 07.